• Thuiswerken de nieuwe standaard!
    “Is uw omgeving hierop voorbereid?”

  • Accelerate your performance with
    VDI-Appliance.com

Referenties

Gemeente Vlaardingen – Dhr. Martijn van der Meer
“Dankzij dit virtualisatietraject is de werkdruk beduidend afgenomen. Het beheer is ook eenvoudiger en overzichtelijker geworden. Ik kan nu alles doen vanuit één console. Ook kostentechnisch is het een geslaagd project. T.o.v. de oude situatie spreek je toch al gauw over een besparing van 50% op de hardware”

Lees meer >

Penta College – dhr. Leo Smit
“Leerlingen hebben nu toegang tot een virtuele desktop op iedere plek, op ieder tijdstip en vanaf ieder apparaat, inclusief zero clients in klaslokalen, computerlabs en persoonlijke apparaten vanuit huis. Ook docenten en het personeel waarderen de optie om overal op de campus en vanuit huis te kunnen werken via de netwerk-connectie”

Lees meer >

Waterschap Vallei en Veluwe – Dhr. Martijn Smit
“Begin 2016 was de overgang naar de nieuwe VDI-Infrastructuur voltooid, sindsdien draait alles naar tevredenheid. Het gesleep met speciale, zwaardere laptops behoort nu tot het verleden. En wat nog belangrijker is: we hebben nu acht uitzonderingen minder. Alles is inmiddels gestandaardiseerd.”

Lees meer >

Gemeente Capelle a/d IJssel – Dhr. Poenai
“De gebruikers zijn werkelijk enthousiast. Ze kunnen nu voor het eerst thuiswerken in dezelfde omgeving die ze op kantoor gewend zijn. Zelfs op een tablet kun je nu met deze applicaties je werk doen! Alle andere gebruikers beschikken nu ook over meer vermogen. Binnenkort kunnen al onze medewerkers met gemak HD-video zien”.

Lees meer >

Martin Schilder – Dhr. Erwin Zoet
“Het is een enorm verschil in tijdsinvestering of je 450 individuele desktops beheert of vier centrale images in het hart van je netwerk. De VDI-Appliance levert bovendien een stabielere omgeving op met applicaties die sneller starten dan vroeger het geval was en ook de applicaties laden sneller dan voorheen”

Lees meer >

Gemeente Amersfoort
“VDI-Appliance biedt niet alleen een oplossing voor thuiswerken, maar ook voor mobiel werken. De virtuele desktop kan bijvoorbeeld ook op een tablet draaien.”

Lees meer >