Actueel

VDI-Appliance.com bij YMTX van Netflex

Op 22 juni a.s. staat VDI-Appliance.com in samenwerking met NVIDIA bij het You Meet The Expert (YMTX) event van Netflex. Op dit event met als thema ‘The Digital Workspace’ geeft VDI-Appliance een demonstratie waar u de verschillen kunt zien in een virtuele omgeving mét en zonder NVIDIA GPU.Lees meer >

Gemeente Vlaardingen virtualiseert grafische desktops met VDI-Appliance.com

“Als je virtualiseert, moet je het ook goed doen en niet ergens halverwege stoppen”, vonden ze bij de IT-afdeling van de gemeente Vlaardingen. Toen er in de loop van 2015, na een succesvol verlopen project, 450 standaard desktops waren gevirtualiseerd, gingen ze dus nog even door. Een tiental zwaardere, grafische desktops moest nog worden gevirtualiseerd.
Lees meer >

Aangepaste openingstijden

In verband met de feestdagen hanteren wij op een aantal dagen aangepaste openingstijden. Alle andere werkdagen zijn wij gewoon geopend van 09.00-17.30 uur.

mei
25 mei, Hemelvaartsdag: gesloten
26 mei: gesloten

Juni
2e pinksterdag: gesloten

Geslaagde NLVMUG!

Afgelopen donderdag, 16 maart, stond VDI-Appliance op de Nederlandse VMUG in Den Bosch. Tijdens deze beurs hebben wij laten zien wat de impact is van een GPU (Grafische Processor) binnen een Windows 10 VDI-omgeving. Wij kijken tevreden terug op een zeer geslaagd evenement.

Lees meer >