• Thuiswerken de nieuwe standaard!
    “Is uw omgeving hierop voorbereid?”

  • Accelerate your performance with
    VDI-Appliance.com

Gemeenten Best en Veldhoven kiezen voor Nieuwe Werken en VDI

Eenvoudige inzetbaarheid en prijs/prestatie van de VDI-Appliance geven de doorslag. Zoals veel andere gemeenten omarmen ook de gemeenten Best en Veldhoven het Nieuwe Werken. Gebruikers hebben geen vaste, fysieke werkplek, maar een “werkplek” in de cloud die overal en altijd met een PC, thin client, tablet of smartphone is te benaderen.

De keuze voor VMware View als virtualisatie-laag was snel gemaakt op basis van positieve ervaring met VMware voor servervirtualisatie en de flexibiliteit van dit platform. Van de partijen die hun visie en oplossing voor een onderliggende infrastructuur hebben gepresenteerd, stelde Fastbyte – reseller van IOdis – de gebruikerservaring voorop en adviseerde de VDI-Appliance, mede vanwege de hoge prestaties, laag stroomverbruik, schaalbaarheid en het efficiënte beheer.

Uit een vergelijkend onderzoek naar de integratie met VMware View, beheer, prestaties en kosten kwam de VDI-Appliance als beste naar voren. De ondersteuning van Fastbyte als VMware Enterprise Partner bij de implementatie en het gebruik van de oplossing maakte het plaatje compleet.