• Thuiswerken de nieuwe standaard!
    “Is uw omgeving hierop voorbereid?”

  • Accelerate your performance with
    VDI-Appliance.com

VMWare View 5.2 Sessie

Pizza-sessie waarin we u middels een viertal live-omgevingen hands-on kennis laten maken met de installatie, configuratie, beheer en end-user experience van VMware View 5.2. De desktopvirtualisatie-oplossing van VMware, genaamd VMware View 5.2, biedt organisaties een nieuwe desktopstrategie met ongekende flexibiliteits- en beschikbaarheidsmogelijkheden.

Maak kennis met VMware View 5.2

VMware brengt al jaren de meest flexibele en stabiele virtualisatie oplossing op de markt. VMware Horizon View gaat verder op de basis die VMware vSphere legt op het gebied van servervirtualisatie. Windows 7 en 8 desktops worden gehost in het datacenter, waardoor eindgebruikers overal en altijd verbinding kunnen maken met hun specifieke omgeving. Applicaties en data zijn altijd beschikbaar voor de eindgebruiker. De ICT-afdeling kan deze omgeving beheren met standaard VMware, Microsoft en applicatie kennis zonder te hoeven investeren in complexe en kostbare opleidingstrajecten. Ook het ondersteunen van het “Bring your Own Device” concept wordt, door het inzetten van VMware View 5.2, een reële mogelijkheid. De gebruiker roept zijn virtuele desktop net zo eenvoudig op via een tablet als via een Thin Client.

Wanneer en waar?

Op donderdag 20 januari 2014 van 16:00 tot 20:00 uur bij DHS Informatisering te Oss. Tijdens de pauze zullen we gezamenlijk genieten van overheerlijke pizza’s met een drankje.

Meer weten? Meldt u aan! U kunt zich online aanmelden met het aanmeldformulier op onze Knowledgelab website. Een mailtje met alle relevante gegevens naar marketing@nulldhs.nl of bellen naar: 0412-653800 kan natuurlijk ook.