• Thuiswerken de nieuwe standaard!
    “Is uw omgeving hierop voorbereid?”

  • Accelerate your performance with
    VDI-Appliance.com

Nieuwe generatie VDI-Appliances gelanceerd

VDI-Appliance presenteert met trots een nieuwe generatie appliances. Met deze nieuwe generatie heeft VDI-Appliance.com een portfolio gecreëerd om iedere organisatie te kunnen bedienen. Er kunnen 8 tot 120 virtuele desktops op één appliance geplaatst worden en heeft u meer gebruikers? Dan plaatst u er gewoon een appliance bij.
Het merendeel van onze nieuwe appliances is nu GRID ready waardoor ook uw grafische gebruikers kunnen werken in de virtuele omgeving. Naast de NVIDIA GRID technologie is het bij alle modellen mogelijk om een Teradici PCoIP Hardware Accelerator te implementeren. Met Teradici PCoIP versnelt u uw zero clients, standalone werkstations en mobiele apparaten die gebruik maken van het PCoIP protocol. De nieuwe generatie appliances is maar liefst 2 tot 8 keer sneller dan een traditionele desktop en is energiezuinig met ongeveer 6 watt per virtuele desktop. U heeft geen centrale storage meer nodig waardoor het beheer eenvoudig en kostenbesparend is. U kunt met VDI-Appliance.com overal en altijd werken met vrijwel elk mobiel device en u verbetert hiermee de flexibiliteit van uw organisatie.

VDI-Appliance.com wordt volledig gedistribueerd door IOdis.

Voor meer informatie kunt u de Nieuwe brochure downloaden of neemt u contact met IOdis via verkoop@nulliodis.nl of via telefoonnummer +3130 3030660