• Accelerate your performance with
    VDI-Appliance.com

VDI-Appliance.com bij YMTX van Netflex

Op 22 juni a.s. staat VDI-Appliance.com in samenwerking met NVIDIA bij het You Meet The Expert (YMTX) event van Netflex. Op dit event met als thema ‘The Digital Workspace’ geeft VDI-Appliance een demonstratie waar u de verschillen kunt zien in een virtuele omgeving mét en zonder NVIDIA GPU.

Over YMTX
Youmeet the Experts van Netflex is een interactief event geheel in het teken van dé Digital Workspace. Wie op de hoogte is van trends in de wereld van IT weet dat de toekomst van de desktop ter discussie staat. Sterker nog: is er nog wel een toekomst voor de desktop? De Cloud wint steeds meer terrein in zowel zakelijk als privégebruik en het is dan ook niet ondenkbaar dat de digitale werkplek op relatief korte termijn dé manier van werken domineert.

ymtx. 2017 geeft inzicht in de huidige en toekomstige ontwikkelingen wat betreft de Digital Workspace in een interactieve vorm. Inspirerende sprekers nemen je mee in hun IT-specialisme en maken je wegwijs in de veelvoudigheid van dé werkplek van de toekomst. Tegen het einde van ymtx. 2017 weet jij als geen ander hoe je IT als water uit de kraan laat stromen aan de hand van de Digital Workspace. Bovendien is er alle ruimte om vragen te stellen en ideeën uit te wisselen met zowel sprekers als collega-bezoekers.

Digital Workspace als main track van ymtx. 2017 is gericht op ‘End-user Experience’. De visie, missie en ontwikkelingen van vooraanstaande partners op de Digital Workspace staan centraal in deze algemene keynotes. Drie typen side tracks met als uitgangspunt ‘unlimIT your business’ vervolledigen het concept van de Digital Workplace binnen verschillende domeinen.

Wilt u meer weten over onze VDI-Appliances? Klik dan hier.