• Accelerate your performance with
    VDI-Appliance.com

VDI-Appliance.com biedt als eerste wereldwijd een complete, gecertificeerde NVIDIA GPU-bundel voor Windows 10

IT-distributeur IOdis maakt bekend dat vanaf heden de vierde generatie VDI-Appliance.com modellen beschikbaar zijn. Onder de nieuwe modellen bevindt zich de VDI-Appliance IO-285 MAP. Deze appliance, ontwikkeld in samenwerking met NVIDIA, biedt een uitstekende Windows 10 VDI-gebruikerservaring en voor een gestroomlijnde implementatie.

Met deze configuratie voldoet VDI-Appliance.com aan alle door NVIDIA gestelde criteria om deel te mogen nemen aan het NVIDIA Windows 10 Migration Acceleration Programma. NVIDIA en VDI-Appliance.com bieden met dit programma eindgebruikers de zekerheid dat zij een bundel aanschaffen waarop 64 gelijktijdige Windows 10 VDI-sessies op kunnen draaien, alle uiteraard voorzien van NVIDIA vGPU technologie.

Het grote voordeel van deze unieke MAP-bundel is dat men met één artikelnummer een complete hard- en software (NVIDIA GRID) oplossing aanschaft inclusief de garantie en support voor een periode van drie of vijf jaar. Het totale klantvoordeel kan, afhankelijk van de gekozen bundel, oplopen tot meer dan 20 procent. In tegenstelling tot de andere modellen zijn deze twee bundels niet zonder NVIDIA GRID vPC licenties verkrijgbaar. Deze promotie is geldig tot 31 december 2019.

Huidige applicaties en workloads vragen om steeds meer grafische rekenkracht, constateert Michèl van Proosdij, Channel Manager en NVIDIA Product Specialist bij IOdis. Organisaties zijn dan ook intensief bezig om de performance van hun virtuele desktopomgeving te verbeteren, zeker met de migratie naar Windows 10. Met de nieuwe generatie appliances bieden VDI-Appliance en NVIDIA oplossingen voor VDI-desktops voorzien van vGPU technologie die betrouwbaar, goed beheersbaar en zeer scherp geprijsd zijn. Organisaties kunnen met deze appliances op een eenvoudige manier een moderne en krachtige virtuele desktopomgeving realiseren.

Heeft u interesse in één van de twee MAP-bundels of wilt u meer weten over de mogelijkheden van VDI-Appliance.com, neem dan contact met ons op via +31 30 303 06 60 of info@iodis.nl